Noticias

Els petits futbolistes de l'escola del Villarreal CF a Sabadell tindran l'oportunitat de tancar la temporada amb una nova aventura, participant a la Villarreal Final Cup que es disputarà a les instal·lacions del Villarreal CF.

No és el primer cop que els menuts visiten l'Estadi de la Ceràmica: el passat novembre van fer una estada de dos dies on van poder conèixer de prop l'estadi i els jugadors del primer equip, amb roda de premsa a càrrec dels petits futbolistes inclosa, i van assistir al partit de lliga de Primera Divisió entre el Villarreal CF i el CD Alavés, recentment classificat per a la final de la Copa del Rei.

Novament l'Escola té l'oportunitat de desplaçar-se a Vila-Real per participar a uns dels torneigs de fútbol base amb més prestigi del calendari. La Villarreal Final Cup tindrà lloc entre els dies 9 i 11 de juny i a part del vessant purament esportiu, l'estada es complementarà amb activitats lúdiques com l'entrada al parc aquàtic Aquarama, atraccions inflables, entrada a la festa de la Final Cup...

L'allotjament per als jugadors, tècnics i familiars serà en hotels de gran confort a la zona de Benicàssim, on podran gaudir de les seves magnífiques platges, en règim de pensió completa.

El proper dilluns dia 20 es citarà als pares per a una reunió informativa. Podeu consultar el programa complet de la Villarreal Final Cup al següent enllaç:
www.villarrealfinalcup.com


Cerrar

Este sitio utiliza cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia de usuario. En ningún caso se utilizarán para recopilar información personal. Puede permitir su uso o rechazarlo. Encontrará más información en nuestra Política de cookies.

Aceptar