Noticias

La Villarreal CF Escola va realitzar el seu últim entrenament de l'any, aquest passat 20 de desembre, un dia en què els joves futbolistes nascuts entre el 2010 i el 2015 van rebre una visita molt especial, la del Pare Noel, que va repartir caramels i il·lusió a cada participant.

Previ a la visita del Pare Noel els joves futbolistes van poder gaudir d'un entrenament diferent, més lúdic del normal, en el qual van poder divertir-se amb una pista d'obstacles inflable i amb un tobogan gegant.

Per concloure l'últim dia de trimestre els pares i mares també es van sentir partícips en rebre un obsequi de record, l'informe individual que detalla l'evolució de cada noi/a de la Villarreal CF Escola i un pica-pica amb cava per brindar pel Nadal i el proper any 2018.

Cal recordar que el primer tram del curs ha estat replet d’entrenaments amb diverses activitats que tot participant no oblidarà. Destaquem la sortida d’una expedició de més de cent persones a la Ciutat Esportiva de Vila-real on van poder gaudir de diversos partits amistosos i la foto oficial amb l’11 inicial de la victòria del partit amb la UD Las Palmas

L’escola ha realitzat la seva primera experiència de partit del curs a la zona del Vallès Occidental vers al CE Sabadell i ha gaudit d’entrenaments conjunt amb els pares i mares amb una gran implicació de tots ells.

El curs no ha fet més que donar inici i tenim una planificació el més complerta possible fins a finals de juny. Si ets nascut entre els anys 2010 i 2015 no deixis escapar l’oportunitat de formar part de l’experiència. 

¡ENDAVANT VILLARREAL!

¡Segueix l'actualitat de la Villarreal CF Escola!

Cerrar

Este sitio utiliza cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia de usuario. En ningún caso se utilizarán para recopilar información personal. Puede permitir su uso o rechazarlo. Encontrará más información en nuestra Política de cookies.

Aceptar