Noticias

L’escola del Villarreal Club de Futbol, torna a obrir aquest 12 de Setembre, les portes a tots als nens i nenes del Vallès que vulguin viure una experiència diferent a qualsevol altre activitat extraescolar, educant al jovent al món de l’esport.

Aquest projecte formatiu va néixer l’any 2016 a Sabadell seguint les pautes que des de fa més d’una dècada es practica a la Ciutat Esportiva del Villarreal amb finalitats socials, culturals, esportives i educatives.

Els components de l’escola han completat un any ple de nous aprenentatges, descobrint-se a si mateixos i estimulant la capacitat de relacionar-se.

Durant l’any, a part dels dos dies on s’exerciten a les instal·lacions esportives de "le five", han tingut l’oportunitat de viatjar a Castelló a veure un partit oficial del primer equip del Villarreal CF y participar en un dels tornejos més prestigiosos de futbol base, la Villarreal Final Cup.  Aquestes activitats les han gaudit tant els més petits com els mes grans ja que totes les activitats s’han organitza’t per a tota la família.

Aquest dimecres dia 12 de Setembre ens tornem a reunir tots, amb moltes ganes de conèixer els nous integrants per aquesta nova temporada 2018-19 i amb d’il·lusió de gaudir de una nova aventura grogueta.


  ¡PLACES LIMITADES!


¡Sigue toda la actualidad de la Villarreal CF Escola!

Cerrar

Este sitio utiliza cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia de usuario. En ningún caso se utilizarán para recopilar información personal. Puede permitir su uso o rechazarlo. Encontrará más información en nuestra Política de cookies.

Aceptar