Noticias

Fecha

-

Texto

Els petits futbolistes que integren la Villarreal CF Escola, han viatjat  a Vila-real per viure un cap de setmana inoblidable. 26

Els petits futbolistes que integren la Villarreal CF Escola, han viatjat  a Vila-real per viure un cap de setmana inoblidable.

 26 NOVEMBRE

Dissabte vam concentrar-nos tots els integrants de l'escola a l'Hotel Intur Bonaire a Benicàssim. Així a la tarda, ja dinats, vam poder exercitar-nos a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva del Villarreal CF, amb la nova equipació que Endeka Sports ens ha donat.

Més tard vam tenir l'oportunitat de assistir a una visita a l'estadi 'el Madrigal', amb inclosa roda de premsa dels més petits, sens dubte una experiència única.

27 NOVEMBRE

Diumenge era el gran dia, el dia esperat per tots ! 

Pel matí gresca a la Fan Zone, dedicada aquesta jornada al municipi d' Onda, gràcies a la iniciativa de Endavant Província i Endeka Sports, nascuda amb l'objectiu de fomentar el turisme a Castelló.

A les 11:30 foto oficial amb els jugadors del primer equip, sobre la gespa del Magridal, aquesta foto es per emmarcar i tot seguit, partit en directe de la Liga Santader. Villarreal CF vs CD Alaves, des de llocs privilegiats, els 'casals blaus' de l'Estadi.

SEGUIM AMB L'APRENETATGE!

Noticias Relacionadas

Please publish modules in offcanvas position.