Noticias

Fecha

-

Texto

L'ESCOLA DEL VILLARREAL CF OBRE LES SEVES PORTES EL DIA 13

L'ESCOLA DEL VILLARREAL CF OBRE LES SEVES PORTES EL DIA 13

Miércoles, 06 Septiembre 2017 02:00
L’escola del Villarreal Club de Futbol torna a obrir les portes a tots als nens i nenes del Vallès que

L’escola del Villarreal Club de Futbol torna a obrir les portes a tots als nens i nenes del Vallès que vulguin viure una experiència diferent a qualsevol altre activitat extraescolar, educant al jovent al món de l’esport.

Aquest projecte formatiu va néixer l’any passat a Sabadell seguint les pautes que des de fa més d’una dècada es practica a la Ciutat Esportiva del Villarreal amb finalitats socials, culturals, esportives i educatives.

Podem afirmar que el curs passat va ser tot un èxit. Els components de l’escola han completat un any ple de nous aprenentatges, començant a descobrir-se a si mateixos, han estimulat la capacitat de relacionar-se y pensar, amb la nostra llengua però també en anglès.

Durant l’any, a part dels dos dies on s’exerciten a les instal·lacions esportives de \\\"le five\\\", han tingut l’oportunitat de viatjar a Castelló a veure un partit oficial del primer equip del Villarreal o participar en un dels tornejos més prestigiosos de futbol base, la Villarreal Final Cup.  Aquestes activitats les han gaudit tant els més petits com els mes grans ja que totes les activitats s’han organitza’t per a tota la família.

Aquest dimecres dia 13 es celebrarà el dia de portes obertes perquè pugueu venir tots els interessats, podeu venir amb els vostres amics però aviseu-nos amb antelació per apuntar-vos a la llista, les places son limitades.

No perdeu aquesta oportunitat hi haurà regals i moltes sorpreses més.

Noticias Relacionadas

Please publish modules in offcanvas position.